Впродовж доби правоохоронці перевірили понад 2,6 тис. об’єктів / фото: Інформатор

На Тернопільщині поліцейські за добу призупинили роботу 900 суб’єктів господарювання, які працювали всупереч правилам карантину.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, усіх порушників було виявлено під час рейду із запобігання поширенню коронавірусної інфекції та охорони публічної безпеки.

Впродовж минулої доби правоохоронці перевірили понад 2,6 тис. об’єктів господарювання на дотримання карантинних заходів. При цьому виявили магазини та кіоски, у яких здійснювалась торгівля товарами, які не є продуктами харчування чи товарами першої необхідності. Роботу таких закладів припинено.

Відео дня

За порушення правил карантину поліцейські склали два адмінпротоколи за ст.44-3 КУпАП. Недотримання обмежувальних заходів зафіксовано у Ланівцях та Тернополі. Зокрема, в Ланівцях власниця магазину будівельних товарів відмовлялася закривати магазин навіть попри візит поліції. Другий протокол склали на водія маршрутки у Тернополі, який перевозив більше 10 пасажирів.

Після складеного протоколу їм доведеться заплатити штраф від 17 тис. до 32 тис. грн.