Вогонь гасили три години / Одеса Медіа

В Одесі в ніч на 30 листопада згорів склад із побутовою хімією. Як повідомили УНІАН у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області, приблизно опівночі до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання складу приватного підприємства «ВИД» за адресою провулок Чапаєва, 2.

Читайте такожУ Харкові на ходу загорівся тролейбус (відео)

Через майже 10 хвилин на місце пожежі прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи і встановили, що відкритим полум'ям горить одноповерховий склад побутової хімії, є загроза розповсюдження вогню на інші виробничі та складські будівлі.

Відео дня

Гасіння пожежі ускладнювалося через те, що було пізнє оповіщення про пожежу, відсутність протипожежних розривів між складами і недостатню кількість необхідного водопостачання.

«Але завдяки оперативним та професійним діям рятувальників вдалося не допустити розповсюдження вогню на інші приміщення. О 1:07 пожежу було локалізовано та о 3:16 ліквідовано. Внаслідок вогнем знищено одне складське приміщення з побутовою хімією загальною площею 2 тис. кв. м», - повідомили в головному управлінні.

Підрозділи працювали за підвищеним номером виклику «Ранг 3». До гасіння пожежі залучалося 90 чоловік особового складу та 19 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. Причина пожежі та збитки встановлюються. Загиблих і постраждалих немає.

В Одесі сталася масштабна пожежа на складі побутової хімії (фото)