У Миколаївській області відкрили стрілянину через землю / фото mk.npu.gov.ua

У Миколаївській області в результаті стрілянини через земельний конфлікт поранені двоє чоловіків.

Читайте такожОбстріл BMW X5 з гранатомета в Івано-Франківську: камера зафіксувала стрілка (відео)Про це інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

Повідомлення про те, що у полі у межах с. Новоінгулка відбулась стрілянина, надійшло на спецлінію «102» учора близько 21:30.

Відео дня

Начальником ГУНП в дію була введена спеціальна поліцейська операція.

За попередньою інформацією, конфлікт стався через спірні земельні питання між двома групами громадян, в ході якого почалась стрілянина.

«Поранення отримали двоє чоловіків, 30-ти и 53-х років, із обох сторін конфлікту. Потерпілі були доставлені до лікарні з вогнепальними пораненнями у ноги. Поліцейські вилучили зброю – карабін», - йдеться у повідомленні.

Стрілянина на Миколаївщині через землю: що ще відомо

Тривають слідчі та оперативно-розшукові заходи щодо розшуку усіх осіб, причетних до вказаного злочину та встановлення обставин стрілянини.

За вказаним фактом слідчі проводять розслідування за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство із застосуванням зброї) та за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.