Поліцейські розслідують подвійне вбивство / фото Нацполіція

На Одещині вбитими знайшли жінку та її 7-річну дитину. Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, подія сталася в Подільському районі.

"Тіла жінки, 1986 року народження, та 7-річної дівчинки з тілесними ушкодженнями без ознак життя виявлені сьогодні, 6 квітня, близько 9-ї години у будинку, в якому вони мешкали", - розповіли правоохоронці.

Йдеться, що на місце події прибули керівництво слідчого управління Головного управління Нацполіції в Одеській області, слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, слідчого управління з мобільною ДНК-лабораторією, спеціалісти пересувної поліцейської криміналістичної лабораторії, поліцейські – кінологи тощо. 

Зараз правоохоронці працюють на місці злочину, збирають докази, встановлюють всі обставини події.

"Особу підозрюваного наразі встановлено, з ним працюють слідчі", - заявили в управлінні. 

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство").

Водночас у мережах люди розповідають страшні речі. Зокрема, пишуть, що моторошна подія сталася ввечері 5 квітня у місті Ананьєв, а фігурант справи – школяр, який був у неадекватному стані та нібито зарізав свою матір та сестру, а потім зґвалтував.

"16-річний підліток під "алкашкою та наркотою" прийшов додому і почав лаятися зі своєю 38-річною матір'ю. У ході конфлікту хлопець взяв ножа і перерізав матері горло. Все це побачила його 7-річна сестра і почала кричати, у відповідь на що школяр зарізав і її теж, а потім пішов з дому бухати далі. Ближче до ночі шизоїд повернувся, помив тіло своєї матері від крові й зґвалтував. Наразі хлопця затримано…", - повідомив один з місцевих Telegram-каналів. Чи це - правда, поки невідомо. 

Важкі злочини на Одещині

Взимку 2024 року на Одещині знайшли мертвою 15-річну Мішель Піявчик, яку вважали зниклою безвісти. З’ясувалося, що її вбивця – 16-річний підліток, з  яким вона познайомилась у соцмережах. Довіра до нового "друга" стала фатальною. Під час спілкування він довідався, що дівчинка володіє дорогими речами, серед яких – гаджет, та вирішив привласнити чуже майно. За даними слідства, він обдурив "подругу", яка йому повністю довірилася. Зловмисник запропонував зустрітись на Одеському залізничному вокзалі та поїхати на електричці до нього у гості. Довіз її до проміжної залізничної станції "Раухівка" та завів у підвал покинутої будівлі колишнього вагового комплексу, де вбив.

Вас також можуть зацікавити новини: