Постраждалого опитали поліцейські / фото ua.depositphotos.com

Поблизу міста Умань Черкаської області побили хасида, зловмиснику вдалося втекти.

Про це повідомляє Об'єднана єврейська община України у своєму Телеграм-каналі.

Інцидент стався в 40 км від міста в селі Торговиця Кіровоградської області. Там вчитель хедера з дружиною і дев'ятьма дітьми прийшов на дитячий майданчик. Пізніше до нього почав чіплятися упізнаний місцевими жителями "Павло", а після невдалої спроби потиснути руку дружині хасида, почав захоплювати його шию й накинувся з кулаками.

Відео дня

"Коли хасид зробив спробу отримати захист у відділенні пошти (на пошті присутня відеокамера), яке знаходиться недалеко від майданчика - йому сказали, що він не може там перебувати й вигнали. Після виходу на вулицю хасид знову отримав ряд ударів, був повалений на землю і отримував удари ногами", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожСтрілянина в Умані: поліція затримала підозрюваного, який поранивши двох хасидів (фото)

Потерпілому вдалося втекти в бік автомобіля і виїхати до Умані. Нападник кілька разів наздоганяв його на іншому авто, грубо порушуючи правила дорожнього руху. Незабаром хасиду вдалося втекти і дістатися до міста. 

"Потерпілий зняв побої в лікарні Умані й опитаний співробітниками місцевої поліції. Більш детальну інформацію ми найближчим часом передамо до ГУНП Кіровоградської області", - заявили в ОЄОУ.