facebook.com/dnipropolice

У Дніпрі школярі потрапили до лікарні з ознаками наркотичної інтоксикації. "Швидку" і поліцію викликали перехожі, що стали свідками неадекватної поведінки дітей.

Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області.

12-річного хлопчика в неадекватному стані, з ознаками наркотичної інтоксикації помітили перехожі на вулиці Романа Шухевича. Вони викликали патрульних та швидку допомогу.

Відео дня

Читайте такожУ Києві підпалили Байкове кладовище (фото)

Як пояснив брат неповнолітнього, якому стало зле, вони вживали наркотики, які взяли у дорослих хлопців. На місце події патрульні викликали співробітників ювенальної превенції Чечелівського відділку поліції та батька дитини. Хлопчика шпиталізували.

Іншого потерпілого від вживання наркотичних речовин підлітка виявили на вулиці 20-річчя Перемоги. Небайдужа громадянка помітила неадекватний стан дитини та викликали поліцію й швидку.

За словами лікарів, попередньо у 13-річного хлопця наркотичне отруєння. Його шпиталізували. На місце події патрульні викликали матір дитини та повідомили про випадок ювенальну превенцію.

Як повідомляв УНІАН, у Кривому Розі Дніпропетровської області чоловік вдарив поліцейського, який зауважив відсутність у нього та друзів захисної маски.