Дівчину госпіталізували з ножовим пораненням грудної клітини та живота / фото kyiv.npu.gov.ua

У Києві затримали чоловіка, який завдав дівчині декілька ударів ножем після відмови провести її додому.

Читайте такожУ Києві таксист напав на пасажирку, відео нападу обговорюють в мережіЯк повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, від лікарів надійшло повідомлення про те, що з бульвару Кольцова госпіталізовано до медзакладу 26-річну дівчину з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини та живота.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції, працівники карного розшуку та патрульні поліцейські. Прибувши за адресою правоохоронці провели ряд необхідних першочергових слідчий дій, встановили свідків події та вилучили ніж, який направили на експертизу», - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, прийшовши до тями потерпіла надала поліцейським детальний опис нападника та розповіла, що повертаючись до свого місця проживання, до неї підбіг незнайомий чоловік та запропонував провести її додому. Отримавши відмову, зловмисник обурився та дістав з кишені ніж, яким завдав декілька ударів у груди та живіт дівчини.

Відпрацьовуючи зібрану інформацію правоохоронці встановили місцезнаходження нападника та затримали його.

Ним виявився раніше не судимий 48-річний місцевий житель.

Слідчі розпочали кримінальне провадження та повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування чоловік перебуватиме під вартою без права внесення застави.

Вас також можуть зацікавити новини