УНІАН

Страхові компанії в Україні на сьогодні максимально спростили процес укладення договорів страхування квартир.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі української страхової компанії «ІНГО».

«Сьогодні страхові компанії максимально спростили процес прийняття на страхування звичайних квартир. Оформлення поліса не вимагає попереднього огляду, коштує приблизно як автостраховка ОСАГО, а сам процес випуску договору займає лічені хвилини», - повідомили в прес-службі.

Відео дня

У компанії відзначають, що страхувати можна навіть орендовані квартири.

Зокрема, для оформлення поліса не потрібно надавати документ про право власності, він може знадобитися тільки для отримання відшкодування шкоди.

«Дуже небагато простих українців мають страхові поліси для захисту майна», - підкреслили в «ІНГО».

Також в компанії відзначили, що власники нерухомості та орендарі могли б зменшити втрати завдяки ринковим інструментам, таким як страхування, а не за рахунок місцевого бюджету. Тим більше, що страхування дозволяє значно ефективніше вирішувати питання фінансування ліквідації наслідків збитків.

«Умовно обов'язковий вид страхування може бути вигідним для всіх, в тому числі і для держави. Простий і зрозумілий продукт, без складних калькуляторів і процедур...Все це робить страхування нерухомості досить перспективним для більш активного розвитку», - підсумували в страхової компанії.

Довідка УНІАН. Страхова компанія «ІНГО» має 25-річний досвід роботи на українському ринку та входить до групи найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сум страхових відшкодувань.

Компанія має 29 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним і роздрібним клієнтам.