Харків. 21 травня. УНІАН. Голова Харківської облдержадміністрації Михайло ДОБКІН обіцяє звільняти керівників населених пунктів Харківської області, які не займаються упорядкуванням територій.

Як передає кореспондент УНІАН, таку заяву губернатор зробив під час наради з питань проведення в області щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля»

М.ДОБКІН наголосив, що керівники всіх населених пунктів Харківської області несуть персональну відповідальність за виконання правил з упорядкування ввірених їм територій. Керівник області зазначив, що в його полі зору вже є кілька керівників, які відверто не виконують обов’язки, і може бути ініційований їхній відклик.

Відео дня

«І в Покотилівці, і в Хролях буде ініційовано відклик керівників цих населених пунктів силами партійних організацій. Нехай шукають собі іншу роботу, а ми будемо вибирати інших, більш відповідальних керівників», - сказав М.ДОБКІН.

Крім того, на нараді пролунало, що через неналежну роботу з благоустрою території буде ініційовано заміну керівника комунального підприємства «Бюро майнових відносин» у Харкові.