ТоменкоГоловним завданням Томенко називає повернення влади киянам

Народний депутат України Микола Томенко переконаний, що опозиція повинна вести боротьбу за відновлення самоврядування у Києві, відстоювати проведення одночасно виборів міського голови та Київської міської ради.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі М.Томенка.

Відео дня

«Складається враження, що частина київського політикуму прийняла правила гри влади і кинулися ділити шкуру ще не вбитого ведмедя. Так, кілька політків, що презентують самопроголошених кандидатів на посаду міського голови, почали нещадну боротьбу за крісло мера Києва, хоча вибори ще не призначені і влада, скоріше за все, дозволить «з барського плеча» їх проводити у серпні, коли не буде більшості киян. Але найголовніше те, що влада не дозволить переобирати Київраду», – зауважив М.Томенко.

На його переконання, приймати такі правила гри – означає зрадити Київ і місцеве самоврядування. «Адже головне завдання сьогодні – не той, хто буде мером столиці, а те, як повернути владу киянам. А без переобрання нинішнього складу Київради – корумпованої, заплямованої «земельної більшості» Черновецького – почати відновлювати місцеве самоврядування у столиці в принципі неможливо», – вважає народний депутат.