Снігопад в Афінах / twitter.com @passivistas

Висота снігового покриву становила три-чотири сантиметри.

Снігопад - дуже рідкісне явище для Афін. Він тут випадає раз у кілька років, на відміну від гірських районів Греції, передає "РИА Новости".

Великих проблем снігопад в Афінах не викликав, бо на вулиці плюсова температура, замість ожеледі на дорогах утворилася снігова каша.

Відео дня

Читайте такожНа півночі Китаю встановилися аномальні морози

Погода позначилася на роботі громадського транспорту. На деяких автобусних маршрутах повідомляють про великі перерви в розкладі, на наземній лінії метро обмежено рух поїздів.

Складніше ситуація у Східній Македонії і Фракії, на Пелопоннесі, у центральній частині континентальної Греції, а також в гірських районах.

Поліція заборонила рух автомобілів без ланцюгів протиковзання на деяких дорогах, частина з них зовсім закрита. Так, у столичному регіоні Аттіка перекриті траси в Неа-Макрі і Ламіа, на гору Парніта, де розташований національний парк.

Також повідомляється про проблеми з рухом поромів - через шторм служба берегової охорони заборонила вихід в море з портів Пірей, Рафіна, Лаврион в Аттиці. Також закриті поромні лінії з центральної і північної Греції на острови.

Нагадаємо, 19 грудня в пустелі Сахара вперше з 1979 року випав сніг.