З середи в Україні знову очікується багато опадів / фото Віктор Ковальчук, УНІАН

Після негоди в неділю, погода на початку поточного тижня стабілізується: вітер стихне, а опадів стане менше. Проте вже в середу, 29 листопада, в Україну прийдуть дощі, сніг і мокрий сніг. Весь тиждень очікується коливання температури від морозів до відлиги у +10°...+15°. Про це свідчать дані Погода УНІАН

З понеділка, 27 листопада, погода в Україні почне стабілізуватися. Опади продовжаться, проте стануть менш інтенсивними. Залишиться лише сильний вітер.

27 листопада погода в Україні почне поліпшуватися / фото УНІАН

У вівторок, 28 листопада, на українців чекає невеликий перепочинок. Опади залишаться лише на заході країни. На решті території домінуватиме суха погода з невеликою хмарністю. Стовпчики термометрів вдень покажуть 0°...+6°, в північній частині країни буде невеликий мороз до -1°...-3°. А ось вночі мороз посилиться до -3°...-11°.

Відео дня
28 листопада опади залишаться лише у західних областях України / фото УНІАН

У середу, 29 листопада, у більшості областей пройдуть дощі, сніг та мокрий з млості залежно від температури. Сухо буде лише місцями на півдні, на Прикарпатті та Закарпатті.

Вдень невеликі морози до -3° залишаться лише місцями на заході країни, а на решті території температура підвищиться до +2°...+7°, на півдні - до +8°...+11°.

29 листопада в Україну повернуться опади / фото УНІАН

Завершиться листопад прохолодною, але переважно сухою погодою. Сніг залишиться лише на північному заході України. Стовпчики термометрів вдень покажуть -2°...+3°, на крайньому сході і місцями на півдні повітря прогріється до +4°...+5°.

30 Листопада опадів в Україні практично не буде, але похолодає / фото УНІАН

На початку грудня в Україну знову повернуться опади у вигляді дощів і мокрого снігу. На півночі і північному заході очікується -1°...+2°, а на решті території температура підвищиться до +3°...+9°, на півдні - до +10°...+13°.

1 грудня в Україні очікуються дощі та мокрий сніг / фото УНІАН

На вихідних, 2 і 3 грудня, опадів буде небагато, проте очікуються коливання і контрасти температури. У суботу розкид температур по країні буде від -2° на заході до +12°...+15° на півдні та сході.

У неділю стовпчики термометрів у більшості областей покажуть -2°...+3°, проте на південному сході та півдні повітря прогріється до +5°...+10°, а в Криму буде +13°.

2 грудня в Україні спостерігатимуться сильні температурні контрасти / фото УНІАН
У перші грудневі вихідні опадів в Україні буде небагато / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: