На Київщині очікуються грози / фото Ігор Кібальчич

Сьогодні у Київській області очікуються грози. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, погода погіршиться вже найближчої години.

"У найближчу годину по південно-східній частині Київської області з утриманням до кінця доби 22 червня гроза", - йдеться у попередженні.

Відео дня

Як зазначається, через негоду оголошено І рівень небезпеки.

фото Укргідрометцентр

Яка погода буде в Україні до кінця тижня - прогноз синоптика

У п'ятницю, 23 червня, прогнозується мінлива хмарність, без значних опадів. Протеу західних областях можливі короткочасні дощі з грозами, прогнозує синотик Ігор Кібальчич. Температура повітря вночі варіюватиметься в межах +10…+15 °C, а вдень очікується +23…+28 °C.

У суботу, згідно з даними Ігоря Кібальчича, в західних областях, а також деяких північних регіонах України передбачаються дощі та грози. В інших частинах країни опадів не очікується. Вітер буде південно-західним зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме +13...+18 °C, вдень підніметься до +24...+29 °C.

У неділю, 25 червня, вночі не передбачається значних опадів, проте вдень можливий невеликий дощ та грози на деяких територіях України. Вітер буде дмухати зі заходу зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі очікується в діапазоні +14...+19 °C, вдень у західних та північних областях похолоднішає до +22...+27 °С, на решсті території буде спека до +27...+32 °С.

Вас також можуть зацікавити новини: