У Криму підтопило трасу «Таврида» / фото twitter.com/lSVJXTR

В окупованому Росією Криму рух трасою "Таврида" ускладнений. Це зафіксували очевидці, публікуючи відео з місця у соцмережах.

Як пише "Крим.Реалії", на дорозі між Керчю та Феодосією спостерігається значне підтоплення. Окупанти його пояснили "рясними опадами".

"Причина – підтоплення, викликане рясними опадами. Рух тимчасово здійснюється за напрямком село Леніне – село Іллічова (км 55 з виїздом на км 64)", – сказано в повідомленні Росавтодору.

Відео дня

Про затоплення траси "Таврида", яка веде від Севастополя до Кримського мосту, стало відомо 12 серпня. Автомобілі були змушені об'їжджати через селища Леніне та Іллічеве.

Наголосимо, трасу "Таврида" побудували росіяни вже після окупації півострова.

На 13 та 14 серпня у регіоні оголосили штормове попередження. На східній частині анексованого Росією Криму очікують погіршення погодних умов. 

У зв'язку з цим влада Ялти закликала жителів залишатися вдома в негоду.

Синоптики прогнозують "нестійку" погоду до кінця тижня.

На окупованому півострові затопило трасу до Кримського мосту, автомобілі їдуть в об'їзд (фото, відео)
На окупованому півострові затопило трасу до Кримського мосту, автомобілі їдуть в об'їзд (фото, відео)

У результаті рясних опадів 11 серпня в селах Сімферопольського району підтопило 4 будинки і 11 дворів, повідомили 12 серпня в управлінні МНС по Криму.

Нагадаємо, як писав УНІАН, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував візит міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова в окупований Крим, який був 12 серпня. Кулеба наголосив, що "навіть злива - проти російських окупантів". 

Зокрема, Лавров 12 серпня прибув до окупованого Криму, де зустрічається з учасниками молодіжного форуму "Таврида" в Судаку. Організатори відзначили, що злива завадила провести для Лаврова екскурсію по "Тавриді".

Потопи у Криму: що відомо