18 лютого в Україні очікуються опади / Фото УНІАН

На вихідних погода в Україні буде змінюватися. До кінця тижня температурні контрасти згладяться, проте в більшості областей пройдуть дощі. Місцями опади будуть з мокрим снігом. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +1°, вдень +5°. У неділю вночі очікується 0°, а вдень +6°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг.

У Львові в суботу вночі 0°, вдень +11°, невелика хмарність. У неділю вночі -1°, вдень +5°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі 0°, вдень +11°, невелика хмарність, дощ. У неділю - хмарно з проясненнями, вночі -1°, вдень +5°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +3°...+8°. У неділю температура буде +1°...+6°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У суботу в Одесі буде практично безхмарно, температура вночі +1°, вдень +5°. У неділю - невелика хмарність, +2°...+8°.

У Харкові в суботу температура вночі складе -3°, вдень +2°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть -2°...+2°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі -3°, вдень +2°. У неділю температура становитиме -1°...+5°, невелика хмарність, мокрий сніг.

У Сімферополі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, -2°...+2°. У неділю - хмарно з проясненнями, -1°...+5°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує практично безхмарна погода, температура вночі -4°, вдень +4°. У неділю вночі очікується -2°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде невелика хмарність. Температура вночі -5°, вдень +2°. У неділю буде поблачно з проясненнями, вночі -4°, вдень +6°, дощ.

У Сєвєродонецьку завтра буде ясно і безхмарно, температура вночі -5°, вдень +1°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура складе -5°, вдень +6°, дощ.

17 лютого в Україні очікуються сильні температурні контрасти / фото УНІАН
18 лютого температура по країні вирівняється / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде ясно і безхмарно. Температура вночі -4°, вдень до +9°. У неділю вночі температура становитиме 0°, вдень стовпчики термометрів покажуть +3°, похмуро, суцільна хмарність, сильний сніг з дощем.

У Моршині на Львівщині в суботу вночі буде 0°, вдень +13°, ясно і безхмарно, ввечері дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі становитиме +4°, вдень +5°, невеликий дощ.

У Трускавці в суботу практично безхмарно, ввечері дощ, температура до +12°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +5°...+3°, невеликий дощ.

У Сваляві завтра очікується ясна і безхмарна погода, до +9°. У неділю - хмарно з проясненнями, +2°...+6°.

У Затоці в суботу-ясно і безхмарно, вночі +1°, вдень +5°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура 0°...+10°.

Вас також можуть зацікавити новини: