7 травня в Україні буде тепло / Фото ua.depositphotos.com

У суботу, 7 травня, на українців чекає теплий та сухий день. Невеличкі дощі капатимуть лише на заході країни. Найближчою ночі все ще буде прохолодно, а вдень стовпчики термометрів досягатимуть +15...+22 градусів.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.

За її словами, вночі ще буде холоднувато на Сході, у Центрі та на Півночі, +3...+7 градусів, а на Півдні та Заході у нічні години вже тепліше, +6...+11 градусів.

Відео дня

"7 травня в Україні очікується багато сонця та синього неба з білими хмарками, буде сухо. Лише місцями в західних областях пройдуть короткочасні дощі з грозами. Ввечері невеликий дощ може досягнути Житомирщини", - повідомила вона.

З прогнозом синоптика, вітер в Україні завтра буде південно-східний, невеликий або помірний.

У Києві субота передбачається теплою, вдень збільшиться хмарність. Температура повітря у столиці вночі +5...+8 градусів, вдень +17...+19 градусів.

"8-9 травня Україну перетинатиме атмосферний фронт, який супроводжуватиметься періодичними грозовими дощами", - попередила вона.

Нагадаємо, за прогнозом погода УНІАН, 7 і 8 травня в Україні почне поступово підвищуватися температура. Вже у неділю практично по всій країні буде +18°...+20°. Опади в західних областях будуть в основному в суботу, а в 8 травня місцями покапає на півночі та в Хмельницькій області. 

Вас також можуть зацікавити новини: