Погода на завтра / фото ua.depositphotos.com

У середу, 7 грудня, на погоду в Україні впливатиме атмосферний фронт, який принесе нам не тільки потепління, але й опади та подекуди сильний вітер. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

 "У середу Україною пройдеться атмосферний фронт. Він принесе в більшість областей мокрий сніг та дощ. У східній частині України втримається сильний вітер південно-східного напрямку", - зазначила вона.

За прогнозом синоптика, температура повітря впродовж дня середи на заході України очікується у межах +2...+5 градусів, на півночі та в центрі буде -2...+2 градуси (на Сумщині до -4 градусів), на сході -3...-6 градусів. На півдні потеплішає до +2...+7, в Криму буде до +10, а в Приазов‘ї - близько нуля.

Відео дня

"Надалі потепління в Україні набере обертів, найближчими вихідними температура повітря підніметься до денних +4...+10 градусів", - додала синоптик.

Зміна погоди в Україні: що прогнозують синоптики

За словами народного синоптика Станіслава Щедріна, в Україну мчать циклони зі снігопадами та дощами. За його даними, очікується, що з 7 грудня температура підійматиметься до +2...+10 градусів.

Водносас раніше синоптик Наталка Діденко пояснювала, що з 7-8 грудня в Україну надходитиме тепла повітряна маса з Атлантики, через що очікується зміна погоди. За її словами, зміна погоди супроводжуватиметься зниженням атмосферного тиску, перепадами температури, вологості, видимості й ускладненнями ситуації на дорогах.

Вас також можуть зацікавити новини: