Завтра в Україні буде багато опадів / фото УНІАН

У п‘ятницю, 17 лютого, в Україні очікуються температурні контрасти та опади у багатьох областях. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

За її словами, п‘ятниця принесе мокрий сніг на південний схід, на Донеччину, Запоріжжя. Переважно дощ очікується в західній частині країни, а ввечері мокрий сніг пройде на півночі.

"Температура повітря завтра буде від зими до весни", - каже синоптик. Так, за її даними, вночі на сході очікується 7-12 градусів морозу, на решті території від 2 тепла до 4 морозу.

Відео дня

Впродовж дня у західних областях та на півдні, окрім Запоріжжя, передбачається +4...+9 градусів. На сході буде відчутно свіжіше, 0...-3 градуси. На решті території України очікується 0...+3 градуси.

Погода у Києві

У столиці завтра, за прогнозом Наталки Діденко, місцями очікується мокрий сніг, часом дощ. Протягом дня температура повітря становитиме близько +2 градусів.

"У суботу погода буде активнішою - дощі, сильний вітер, але разом з тим потепліє в Києві до +6...+8 градусів. Надалі переважатиме волога погода", - зазначила синоптик.

Погіршення погоди в Україні: що відомо

На вихідних в Україні очікується різка зміна погоди. Температура значно підвищиться. Наприклад, за даними синоптика Ігоря Кібальчича,  у західних та південних областях в денні години місцями буде аж +8…+13 градусів. Але разом з потеплінням до нам прийдуть опади та посилиться вітер.

Вас також можуть зацікавити новини: