Низці областей України загрожує погодна небезпека, попередила синоптик / фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

Погода 23 листопада в Україні морозна, а потім тимчасово потепліє, і згодом буде справжня зима.

Найінтенсивніші опади очікуються в Одеській, Чернігівській, Київській областях, а також у Кропивницькому, Черкасах та Сумах, розповіла синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха "5 каналу".

"За розрахунками, які є на сьогодні, то справді буде справжня зимова погода, починаючи з неділі і на понеділок - якраз таки оці два дні. З півдня буде виходити цей циклон...", - поділилася експерт.

Відео дня

Прогноз погода на завтра - ось що повідомлялося

Український синоптик Наталка Діденко повідомила, що погода завтра, 24 листопада, в нашій державі різко зміниться - вдень відступить мороз, і буде відлига. Експерт зазначила, що на півдні вдень температура може сягнути +14 градусів.

Раніше синоптик попереджала, що 26-27 числа частині Україні загрожує негода - можливі ожеледь, ожеледиця, налипання мокрого снігу, сніг, хуртовини, при вищій температурі - льодяний дощ, а також сильний вітер.

Варто зазначити, що погода в Києві сьогодні станом на 16:07 була несприятлива - йшов сильний сніг, був потужний вітер. У компанії ДТЕК  розповіли, що через негоду можливі аварії в електромережах.

Вас також можуть зацікавити новини: