20 листопада у багатьох областях України пройдуть дощі / фото УНІАН, Немеш Янош

Сьогодні, 20 листопада, в Україні помітно  потеплішає. У багатьох областях стовпчики термометрів покажуть +9°...+11°. Також очікуються невеликі дощі. Сухо буде лише в деяких центральних і північних областях.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні очікується +9°...+12°. Невеликі дощі пройдуть у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях. На решті території - невелика хмарність.

Відео дня

Така ж погода чекає і жителів півночі. Тут у більшості областей очікується невелика хмарність, легкі дощі пройдуть лише в Сумській області. Температура триматиметься на рівні +9°...+11°.

Читайте такожВ Україну йде потепління, але дощі продовжаться: прогноз погоди на вихідні (карта)

У Центрі сьогодні найбільш сухо. Тут опади можливі лише в Полтавській та Дніпропетровській областях. На решті ж території - сухо, невелика хмарність, до +11°.

На Сході сьогодні буде волого. Тут практично повсюдно очікуються дощі, місцями - сильні. Повітря максимально погріється до +8°.

На жителів Півдня сьогодні чекає температура до +12°, в Криму - прохолодніше, до +8°. Теж практично повсюдно пройдуть невеликі дощі, з найменшою ймовірністю - в Миколаївській області.

Погода в Україні 20 листопада / фото УНІАН

Нагадаємо, Керівник Гідрометцентру Микола Кульбіда спрогнозував 30-градусні морози в січні і лютому. Грудень, за його словами, буде теплим.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: