Завтра в деяких областях України буде прохолодна погода\ / фото УНІАН

У середу, 13 липня, в багатьох областях України очікується прохолодна погода, а в Карпатах буде навіть дуже холодно.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.

"У середу в західних областях очікуються помірні дощі, низька температура повітря, в межах +17...+22 градусів. На Закарпатті буде тепліше, до +23...+25 градусів. На високогір'ї Карпат дуже холодно: вночі +3...+7, вдень +5...+11 градусів!" - розказала вона.

Відео дня

За прогнозом синоптика, у північних областях завтра очікуються помірні дощі, подекуди грози та сильний вітер. Температура буде на рівні +16...+22 градуси. 

"У центральній частині - спочатку сухо, вдень у середу дощі з'являться на Вінниччині, а ввечері опади можливі по всьому Центру, проте короткі та невеликі", - попередила вона. Протягом дня у цьому регіоні очікується +20...+24 градуси, у Дніпрі до +26 градусів, на Вінниччині +18...+20 градусів.

У східних областях, за прогнозом Наталки Діденко, завтра пануватиме суха сонячна погода, температура повітря становитиме +25...+28 градусів.

"У південній частині України більша частина доби 13-го липня буде з сухою погодою, лише завтра ввечері короткочасні дощі пройдуть в Одеській та Миколаївській областях. Повітря прогріється до +25...+28 градусів", - спрогнозувала вона.

Як повідомляв Погода УНІАН, у найближчі 7 днів в Україні очікується прохолодна погода, проте в другій половині тижня стовпчики термометрів почнуть підійматися.

Вас також можуть зацікавити новини: