В середині грудня погода в Україні буде відносно теплою / фото Franz W, Pixabay

Найближчого тижня на українців чекає відлига. Температура буде трохи коливатися, проте в середньому очікується невеликий "плюс". Очікуються періодичні опади, проте вони не будуть сильними. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Температура підвищиться вже з понеділка, 11 грудня. У більшості областей вдень стовпчики термометрів покажуть 0°...+3°, на півдні повітря прогріється аж до +2°...+7° і лише на сході ще буде невеликий "мінус".

З 11 грудня в Україні почнеться відлига / фото УНІАН

12 грудня в Україні стане ще трохи тепліше, морозів не буде навіть на сході. По всій країні повітря прогріється до +1°...+3°, На Прикарпатті та в Дніпропетровській області буде +5°...+6°, а місцями на півдні стовпчики термометрів покажуть +5°...+8°. 

Відео дня

Скрізь, крім більшості південних і деяких центральних областей пройдуть невеликі дощі, місцями - з мокрим снігом.

12 грудня в Україні стане ще тепліше / фото УНІАН

У середу, 13 грудня, температура істотно не зміниться, лише на крайньому заході ймовірні морози до -3°. Опади продовжаться, проте їх стане менше.

13 грудня температура в Україні суттєво не зміниться / фото УНІАН

У середині тижня, 14 грудня, на півдні України потеплішає аж до +8°...+ 12°, на решті території буде від 0° до +5°. У більшості областей пройдуть дощі.

14 грудня на півдні України буде дуже тепло / фото УНІАН

Перед вихідними, 15 грудня, на заході України температура знизиться до -1°...+2°, на решті території буде +1°...+3°, на півдні та південному сході +3°...+5°, а в Криму повітря прогріється до +9°.

У середині грудня морозів в Україні не буде / фото УНІАН

На вихідних, 16 і 17 грудня, температура в Україні трохи знизиться. Вночі температура падатиме до -2°...-7°, а вдень по всій країні буде -2°...+1°.

16 грудня температура в Україні знизиться / фото УНІАН
На вихідних в Україні трохи похолодає / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: