В Україні на завтра прогнозують і дощі, і сніг / фото УНІАН

У середу в Україні спостерігатиметься як по-весінньому тепла, так і справжня зимова погода. Це залежатиме від регіону.

Про це пише у Facebook синоптик Наталка Діденко.

За її, найхолодніше завтра буде на заході Україні - вночі там стовпчик термометра опуститься до позначок 5-9 нижче нуля, а вдень повітря "прогріється" до 1-5 градусів морозу. У північних регыонах, на Вінниччині, вночі буде від нуля до 4 градусів морозу, вдень близько нуля. На Київщині та Житомирщині - 1-3 градуси морозу. У центрі країни вночі буде близько нуля, а вдень прогнозується плюсова температура - від 2 до 5 градусів.

Відео дня

Мешканцям півдня Діденко обіцяє "справжню температурну весну" - вночі 4-7, а вдень 5-13 градусів тепла.

Читайте такожСиноптик пообіцяла українцям "справжню весну": де та коли на неї чекати

"Циклон на півдні та його атмосферні фронти зумовлять 8 грудня в Україні некомфортну вологу погоду із дощем, мокрим снігом та льодяним дощем, що не просто некомфортно, а й небезпечно для доріг, тротуарів. Мокрий сніг налипатиме на деревах, дротах, що також є певною загрозою. Де буде холодніше - ожеледиця! Опадів уникнуть східна частина України, Запоріжжя, Крим та Дніпропетровщина, а також Волинь. У Києві завтра - дощ та мокрий сніг, ймовірні налипання мокрого снігу, ожеледиця, льодяний дощ. Очікується північно-східний рвучкий вітер. Вночі та вдень -1-4 градуси. Словом, якщо й існує синоптична какабека, то якраз - оце воно", - пише синоптик.

Як повідомлялося, цього тижня погода в Україні матиме нестійкий вологий характер зі значними температурними контрастами. Синоптик також попередив, що у грудні частину Україні накриє аномалія.