Про це глава держави сказав сьогодні під час виступу на Майдані Незалежності з нагоди 27-ї річниці Незалежності України / фото president.gov.ua

Президент Петро Порошенко заявляє, що Євросоюз без України не буде «завершеним проектом».

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави сказав сьогодні під час виступу на Майдані Незалежності з нагоди 27-ї річниці Незалежності України.

Читайте такожПорошенко на параді: Україна пережила випробування війною і «наростила міцні м'язи»

Відео дня

«Євросоюз без України не буде завершеним проектом. Без незалежної та самостійною України миру у Європі було б менше», - сказав він.

Порошенко підкреслив, що без відновлення територіальної цілісності, суверенітету Української держави всі кордони в Центральній та Східній Європі «будуть непевні».

«Війна Росії проти України – це частина плану Кремля розвалити Європейський Союз і НАТО. Наші воїни на сході стоять на захисті безпеки і добробуту не лише України, але всієї Європи. Отож, до Євросоюзу і до НАТО ми прямуємо не з порожніми руками», - наголосив глава держави.

Як відомо, у Києві сьогодні проходить парад з нагоди Дня Незалежності України. На параді представлені 250 одиниць військової техніки, в заходах беруть участь 4,5 тисячі військовослужбовців.