Лідер фракції однойменного блоку Володимир ЛИТВИН не підтримує ідеї про розгляд в один з днів пленарного тижня Верховної Ради законопроектів, запропонованих народними депутатами, які не входять до фракцій коаліції.

Як передає кореспондент УНІАН, про це В.ЛИТВИН повідомив в інтерв’ю журналістам.

За його словами, передбачається, що по середам на пленарних тижнях ВР розглядатимуться законопроекти, запропоновані депутатами, які не входять до коаліції.

Відео дня

На думку В.ЛИТВИНА, така пропозиція недоцільна, оскільки може статися так, що у середу ходитимуть на засідання лише народні депутати, які не входять до коаліції, а в інші дні – депутати від фракцій коаліції.

«Я не сприймаю такого підходу, бо Верховна Рада має працювати як єдиний здоровий законодавчий організм. Але коли є таке бажання, яке переходить іноді в нестерпне прагнення, то, очевидно, треба пройти і цю дорогу, провести ще один експеримент, який, я думаю, не додасть авторитету ВР», - сказав В.ЛИТВИН.

Як повідомляв УНІАН, 13 березня лідер фракції блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” В’ячеслав КИРИЛЕНКО заявив про готовність коаліції віддавати один день пленарного тижня для розгляду у Верховній Раді законопроектів, внесених опозицією.

"Ми готові запропонувати опозиції, після внесення відповідних змін до регламенту, протягом одного дня на місяць, або, можливо одного дня на пленарний тиждень - це два дні на місяць, формувати повністю порядок денний зі своїх питань", - сказав він.

В.КИРИЛЕНКО додав, що з боку опозиції вже запропоновані відповідні зміни до регламенту роботи парламенту.