Быля донецького аеропорту бойовики зазнають суттєвих втрат / Соцсети

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в соцмережі.  "На території донецького аеропорту продовжується ведення активних дій по звільненню об’єктів, які утримуються бойовиками. Противник несе суттєві втрати у живій силі та техніці", - підкреслюється в повідомленні.

Читайте такожБірюков: з нового терміналу донецького аеропорту евакуювали всіх поранених

"З мінометів, гранатометів та артилерії бойовики обстріляли Макарове, Сокольники, Красногорівку, Тоненьке, Троїцьке, Попасну, Чермалик і Талаківку. Три рази бойовики вели вогонь по Кримському", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

В повідомленні говориться, що від обстрілів з "Градів" потерпали також населені пункти Донецький, Щастя, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Нижнє, Тоненьке, Талаківка. По 2 рази вогнем з РСЗВ бойовики накривали Піски та Кіровське.

Найбільше - 8 обстрілів зафіксовано поблизу Гнутово. Тут бойовики застосовували і міномети, і протитанкові ракетні комплекси, і артилерію, включаючи реактивну.

"Загалом за добу бойовиками здійснено 99 обстрілів позицій сил АТО та населених пунктів", - підкреслюється в повідомленні.