REUTERS

Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявляє про припинення з 19 січня автобусного і вантажного сполучення між контрольованою Україною територією Луганської області й так званою "ЛНР" за трьома напрямками.

"Починаючи з 19 січня, автобусне і вантажне сполучення між контрольованою Україною територією Луганської області з одного боку і так званої "ЛНР" з іншого буде припинено", - йдеться в повідомленні.

"Це пов'язано з різким загостренням бойової обстановки і постійними обстрілами бойовиками нашої території, що призводить до загибелі мирних жителів, у тому числі пасажирів автобусів та іншого автотранспорту. Пункти пропуску в бік так званої "ЛНР" за напрямами «Луганськ - Щастя - Новоайдар», «Луганськ - Станиця Луганська - Широкий» і «Лисичанськ - у бік тимчасово окупованих територій Луганської області» з понеділка для автобусів і вантажних автомобілів буде закрито", - зазначив Москаль.

Відео дня

Читайте такожУ неділю в Києві пройде Марш солідарності проти тероризму і пам'яті жертв теракту під ВолновахоюЗаборона не стосується медичного, рятувального транспорту, автомобілів, що надають ритуальні послуги, а також деяких інших категорій спецтранспорту. Легкові автомобілі після відповідних перевірок на названих пропускних пунктах поки будуть пропускати.