На автовокзалі в тимчасово окупованому Сімферополі затримали архієпископа Климента / УНІАН

Затриманий російськими силовиками в окупованому Криму архієпископ Климент збирався їхати до українського політв'язня Павла Гриба, щоб його посповідати і причастити.

Читайте такожВивели з автобусу та звинуватили в крадіжці: з'явилися подробиці затримання архієпископа Климента в окупованому Криму

Про це повідомив російський адвокат Микола Полозов в Facebook.

Відео дня

«Климента зняли з автобуса. Спочатку тримали 5 годин в одному відділі поліції, нібито він вкрав священичі ризи. Тепер перевезли в інше і хочуть звинуватити в нецензурній лайці в громадському місці», - зазначив він.

У свою чергу адвокат архієпископа Еміль Курбедінов написав на своїй станиці в Facebook, що Климент дякує всім за підтримку і просить молитов за всіх політв'язнів.

«Зараз чекаємо тих, хто склав рапорт про нібито «неналежну поведінку преосвещенного». Нецензурно висловлювався на ринку вокзалу. Зазначена стаття передбачає адміністративний арешт!»- повідомив захисник.

«Архієпископ дякує всім за підтримку і просить молитов за всіх політв'язнів!» - додав Курбедінов.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 3 березня, на автовокзалі в тимчасово окупованому Сімферополі затримали архієпископа Сімферопольського і Кримського Православної церкви України Климента. Його повезли в центральний райвідділ поліції в місті.