Голова депутатської групи "Партія "Відродження" Віталій Хомутинник / Фото vidrodzhennya.org.ua

Співголова депутатської групи «Партія «Відродження», народний депутат України Віталій Хомутинник прогнозує, що в парламенті може з'явитися ситуативна коаліція на підтримку законодавчих ініціатив кандидата в президенти України Володимира Зеленського. Її основою можуть стати депутати, які голосували за Зеленського на виборах президента.

«Я не виключаю, що до наступних виборів у парламенті може сформуватися ситуативна коаліція для підтримки його (Володимира Зеленського, - авт.) ініціатив, оскільки більшість депутатів, незалежно від партійної приналежності, голосували за Володимира Зеленського як за майбутнього Президента», - сказав у коментарі «Новому времени» Віталій Хомутинник.

Депутат також повідомив про намір підтримувати законодавчі ініціативи Володимира Зеленського до наступних парламентських виборів.

Відео дня

«Як і більшість українців, сподіваюся, що після зміни влади в країні будуть зміни в кращу сторону. Ми поки не знаємо, які законодавчі ініціативи будуть надходити від нового Президента, але в цілому мають намір підтримувати його, особливо в період, коли у нього ще не буде свого представництва у Верховній Раді», - додав Хомутинник.