УНІАН

На думку політика, поразка Петра Порошенка у другому турі є цілком справедливою, а перемога Володимира Зеленського – складним випробуванням і великим ризиком для всієї України.

Такою позицією Андрій Білецький поділився у своєму блозі в інтернет-виданні «Українська правда».

За словами Андрія Білецького, програш Петра Порошенка у нинішніх виборах є логічною реакцією суспільства на його дії як президента, що призвели до втрати Україною унікального шансу на відновлення національної самобутності, який з’явився у неї після перемоги Революції гідності.

«Петро Порошенко – злетів. Це не просто об’єктивний факт, це справедливо. Він має піти і більше не паразитувати в усіх галузях економіки, на армії, в медіа. Порошенко вкрав у України унікальний історичний момент, коли ми могли закласти міцний фундамент національної держави. Замість цього країна отримала п’ятирічку фальшивої показухи», – зазначив лідер «Національного Корпусу».

Політик також підкреслив, що, незважаючи на поразку Порошенка, «Національний Корпус» продовжить пильно стежити за політичною ситуацією в країні. Зокрема, Андрій Білецький підтвердив готовність його політичної сили й надалі боротися за справедливе покарання фігурантів корупційного скандалу в «Укроборонпромі».

«Наше завдання – не допустити договорняка вчорашніх із сьогоднішніми. Лакмусом буде справа Свинарчуків. Об’єктивно справа Свинарчуків – це справа Порошенка. Одного дракона ми добили, але на його місці не повинен з’явитися інший», – написав народний депутат.