Гриценко розкритикував Смешка / фото УНІАН

У мережі з'явилася інформація, що лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко накинувся на нардепа та кандидата від "Громадянської позиції" Дмитра Добродомова.

Читайте такожВдарив тростиною по лобі: ЗМІ повідомили про бійку Мосійчука з Ляшком

Про це повідомила нардеп, глава парламентського комітету з питань свободи слова і кандидат у депутати Вікторія Сюмар. За її словами, це сталося у кулуарах передачі "Свобода слова" на ICTV.

Відео дня

"Не знаю про яку "честь" можна говорити у Смешка, який фізично накинувся в кулуарах "Свободи слова" ICTV на Дмитра Добродомова з кулаками й охоронцем", - йдеться у її повідомленні.

Згодом з'явилася реакція лідера "Громадянської Позиції" Анатолія Гриценка на інцидент. Він заявляє, що Смешко за лаштунками студії під час реклами "натравив ще й свого охоронця на представника команди "Громадянської позиції".

"У студії (не за лаштунками) генерала я твердо попередив: ще один такий підлий вчинок – роги обламаю. Без охоронця", - написав Гриценко у Facebook.

Як пояснив у коментарі "Українській правді" нардеп Дмитро Добродомов, який балотується від партії Гриценка, 16 липня він в ефірі "Свободи слова" на ICTV запитав у Смешка, як колишні представники БПП та "Партії регіонів" потрапили до його списку, після чого, перед відповіддю, була оголошена перерва.

"Я вийшов покурити, коли до мене підійшов Смешко і взяв мене "за барки", зазначивши, що зараз пояснить мені третій закон Ньютона за подібні питання. Оскільки це вже досить немолода людина, я, звісно, не відповів силою, але спробував прибрати його руки, після чого на мене накинувся його охоронець. Що робив на ефірі охоронець, я так і не зрозумів", - розповів Добродомов.

Він додав, що в ефірі Смешко удав, що не розуміє, про що йдеться.

Раніше народний депутат від "Опоблоку" Олександр Вілкул та його колега з БПП Олексій Гончаренко влаштували перепалку в прямому ефірі.