У "Борисполі" приземлився літак з російським прапором / скріншот

Російський урядовий літак під номером RSD092, в якому, ймовірно, перебувають звільнені українці, приземлився у міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Згідно з даними на сайті Flightradar, літак вилетів із російського аеропорту "Внуково" о 9.20, а сів у "Борисполі" о 10.30.

Цим літаком користується російський спеціальний авіазагін "Росія", який перевозить російських посадовців.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 21 серпня в московському СІЗО «Лефортово» підтвердили, що до них перевели українських політв'язнів Володимира Балуха, Станіслава Клиха, Миколу Карпюка, Олександра Кольченка і Павла Гриба.

Читайте також"Процес пішов": адвокат підтвердив виїзд українських моряків із СІЗО "Лефортово" та початок обміну (онлайн-трансляція)

29 серпня з'явилась інформація, що до «Лефортово» етапували українського політв'язня Олега Сенцова.

Крім того, надходила інформація, що повинні обміняти українського журналіста Романа Сущенка і 24 моряків.

Сьогодні о 8.45 за київським часом два автобуси в супроводі поліції виїхали із СІЗО «Лефортово», ймовірно, в автобусах перебувають українські полонені. Вірогідно, кортеж поїхав в аеропорт «Внуково-2», де знаходиться урядовий термінал.

Координатор групи адвокатів 24 українських військовополонених моряків Микола Полозов сьогодні підтвердив початок обміну утримуваними особами між Україною та Росією.