Кива потрапив у скандал через поведінку в Раді / Скріншот

Нардеп від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива прокоментував "пікантний" скандал з його участю в Раді.

Читайте такожМодель, після дзвінка якій нардеп Кива почав пестити себе просто в Раді, дала перший коментар ЗМІ (фото, відео)

Народний обранець назвав відео, яке розлетілося 2 жовтня соцмережами, фейком, передає "Страна".

"Це тупий фейк. Зняли один мій рух, а потім повторили його в кадрі кілька разів за допомогою монтажу. І на цей фейк багато хто повівся. Хоча про що ми взагалі говоримо? Кожен чоловік робить так само, якщо є що... Поправив член, підтягнув шкарпетки, подзвонив знайомій дівчині - і це стало топ-новиною. Наше суспільство хворе і наповнилося фріками - фейкова історія мого члена перебила закон про столицю і формулу Штайнмаєра, і продаж землі", - сказав Кива.

Нагадаємо, вранці 2 жовтня нардеп Кива намагався приховати від журналістів свою переписку, стоячи біля трибуни парламенту. Але представник ЗМІ Всеволод Філімоненко зняв на відео, з ким спілкувався народний обранець - моделлю, яка підписана у Киви в смартфоні як "Юля конкурс краси Одеса".

Після дзвінка дівчині, як можна побачити на записі, нардеп від ОПЗЖ став активно смикати штани в районі ширінки. Створюється враження, що він пестить свої статеві органи. Потім Кива навіщось підняв штанини й підтягнув шкарпетки.