Гладковського звільнили із СІЗО / фото УНІАН

Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський після внесення визначеної судом застави залишив приміщення Лук'янівського СІЗО в Києві.

Як передає кореспондент УНІАН, Гладковський вийшов із СІЗО близько 15.30.

Читайте такожСправа Гладковського "має певні зв'язки" із Пашинським - Рябошапка

Відео дня

«Голодування я продовжую», - сказав він. Відповідаючи на уточнююче запитання, до якого моменту він буде голодувати, Гладковський зазначив: «Поки все не з’ясується».

Як повідомляв УНАІН, 17 жовтня Гладковського затримали співробітники НАБУ біля ресторану поблизу Бориспільської траси після того, як він намагався залишити територію Україну через аеропорт «Бориспіль», але його не пропустили прикордонники.

18 жовтня у САП заявили, що екс-посадовцю повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч.2 ст. 364 (зловживання владою та службовим становищем) та ст.366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України.

За даними слідчих, внаслідок діяльності Гладковського державі було завдано понад 10,62 млн гривень збитків.

Крім того, заявили у САП, Гладковський не задекларував доходи дружини, отримані нею від здачі в оренду елітної нерухомості в центрі столиці.

Прокурори САП просили ВАКС взяти Гладковського під варту з альтернативою внесення застави у 100 млн грн, однак суд постановив обрати екс-посадовцю запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави у 10,6 млн гривень.

21 жовтня за колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Гладковського внесено заставу у сумі 10,6 млн гривень.