Фігурантам інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України / фото УНІАН

Генеральна прокуратура визначила підслідність за детективами Національного антикорупційного бюро України у кримінальному провадженні за фактом зловживання владою службовими особами Національного агентства з питань запобігання корупції та Адміністрації президента.

Про це повідомив Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури.

Читайте такожГПУ просить звільнити від відповідальності друзів Гладковського у справі про розкрадання в оборонці - ЗМІ

Відео дня

"За версією слідства, службові особи Національного агентства з питань запобігання корупції, ймовірно діючи за вказівками службових осіб Адміністрації президента України, упродовж 2017 року ухвалювали рішення про відсутність порушень за результатами проведення спеціальних та повних перевірок декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, чи непроведення таких перевірок взагалі", - йдеться в повідомленні.

Фігурантам інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Як повідомляв УНІАН, Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру відновити провадження стосовно втручання НАБУ в президентські вибори в США.