Верещук розповіла про листування / фото УНІАН

Нардеп від "Слуги народу" Ірина Верещук каже, що готова опублікувати переписку, в якій її образив колега з фракції Гео Лерос, що пізніше призвело до його конфлікту з однопартійцем Максимом Бужанським.

Про це вона сказала журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Це чат, в якому присутня не тільки я, не тільки він, там наші колеги. І я, напевно, оприлюдню таку переписку. Такі скріни у мене є, тому що і спікер фракції бачив, і знайомилися, і також підтримали мене в тому, що це негідна поведінка і негідне поводження", - сказала Верещук.

Відео дня

"Якщо пан Гео Лерос, який є керівником підкомітету з питань політичної культури, не розуміє, в чому суть і в чому образа, то мені тоді важко зрозуміти, що він взагалі робить як керівник підкомітету, який повинен показувати тренди, як мала б виглядати культура в парламенті", - додала Верещук.

Раніше в ході сьогоднішнього засідання Ради нардепи від "Слуги народу" Бужанський і Лерос влаштували бійку за колоною сесійної зали. Пізніше стало відомо, що нардепи побилися в Раді через нардепа Ірину Верещук. За її словами, Лерос грубо висловився на його адресу, і Бужанський попросив його вибачитися.