Чубаров прокоментував слова Арахамії про подачу води в Крим / фото УНІАН

Голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров вважає неприпустимим обговорювати можливість вирішення ситуації на Донбасі за рахунок Криму.

Читайте такожЧого чекати від Кремля: ЗМІ розповіли, як в ОПУ обговорюють водопостачання в окупований Крим

Як передає Крим.Реалії, зокрема, він різко розкритикував слова голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії в ефірі українського телеканалу «Прямий» про те, що він пішов би на відновлення подачі води в анексований Крим в обмін на відведення військ на Донбасі.

Відео дня

«Якісь арахамії будуть торгувати нашою територією! Якщо хтось в державі припускає, що можна здати цілісний народ кримських татар, здати українців, а їх там аж 500 тисяч. Не можна допустити того, аби держава продала нас за воду, за будь-які комбінації щодо Донбасу», – сказав Чубаров в ефірі телеканалу UA:Крим.

Арахамія, говорячи про відновлення подачі води в анексований Крим, зазначив, що це не його позиція, як голови фракції «Слуга народу», а особиста.

Зазначимо, постійний представник президента України в АРК Антон Кориневич запевняє, що відновлення водопостачання Криму Північно-Кримським каналом виключено до деокупації півострова.