граница кордон / Пресс-служба Государственной пограничной службы

Як повідомили УНІАН у секторі з питань взаємодії зі ЗМІ Південного регіонального управління Державної прикордонної служби, на презентації прикордонної комендатури були присутні голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, керівники району та міста.

Читайте такожПрикордонники зафіксували російський вертоліт на адмінкордоні Херсонщини з КримомПрикордонна комендатура швидкого реагування створена для захисту державного кордону на різних ділянках кордону.

Крім охорони держкордону, комендатура буде задіяна у спеціальних заходах, пов'язаних із підвищеним ризиком, у тому числі антитерористичних. Службовці підрозділу також будуть задіяні в попередженні злочинів та адміністративних правопорушень. Комендатура оснащена сучасною автомобільною технікою та озброєнням. Військовослужбовці проходять серйозний відбір і навчання.

Відео дня

Наразі особовий склад майже укомплектований. Ведуться реконструкція та ремонт будівель комендатури, необхідних для служби й побуту особового складу.

Присутнім прикордонники продемонстрували сучасні засоби та програми, за допомогою яких контролюється ділянка державного кордону.