Россия Турция / svopi.ru

Про це заявила заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова у Львові під час конференції "Річниця Угоди про асоціацію між Україною та ЄС: підсумки та подальші кроки", передає "ЄвроПравда".

"Нещодавно представники Туреччини попросили в нас методологічної допомоги в боротьбі з дезінформацією Росії", - зазначила вона.

Як зауважила урядовець, до міністерства протягом останніх тижнів неодноразово зверталися представники посольства Туреччини в Україні.

Відео дня

Читайте такожПрем'єр Туреччини запевнив, що Росії не вдасться поставити його країну на коліна санкціями

"Зрештою, вчора ми провели зустріч між представниками нашого міністерства, інформаційного департаменту Міноборони, проекту StopFake та турецького посольства", - зауважила Попова.

"Ми обговорили можливі варіанти співпраці. Зокрема, йшлося про проведення навчання для представників Туреччини", - додала вона.

Нагадаємо, раніше у НАТО заявили про фіаско Росії в інформаційній війні проти Заходу. Зокрема, незважаючи на те, що російські пропагандистські тези часто знаходять підтримку у європейських країнах, не можна говорити про повний успіх РФ, наголосила одна з керівників департаменту публічної дипломатії НАТО Герлінда Нігус.