Алексей Павленко во время заседания Кабинета министров / Фото УНІАН

Про це повідомляється на сторінці "Самопомочі" у Facebook.

"Корупція заразлива. Олексій Павленко більше не представляє Об’єднання "Самопоміч". Те, що відбувається в Кабміні, руйнує парламентську демократію в Україні. Позиція “Самопомочі” залишається незмінною – звільнити клептократичний уряд на чолі з Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком та сформувати новий склад Кабміну", - йдеться в повідомленні.

Читайте також"Самопоміч" відкликала міністра АПК і вирішила озвучити недовіру до уряду - ЗМІ

Відео дня

"Кандидатура прем’єра та нових урядовців повинні відповідати викликам, що стоять перед країною. Змова клептократів проти суспільства не має майбутнього", - наголошується у заяві.

Офіційно. Олег Березюк, голова фракції Об’єднання "Самопоміч":"Корупція заразлива. Олексій Павленко більше не представ...

Posted by Об'єднання "Самопоміч" on Thursday, February 4, 2016

Як повідомляв УНІАН, міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко заявив про відкликання своєї заяви про відставку і наголосив на неприпустимості політичного тиску на роботу міністерства і його діяльність як міністра.

Раніше Олексій Павленко подав до Верховної Ради заяву про відставку у відповідь на рішення політради партії "Об'єднання Самопоміч" про його відкликання з Кабінету міністрів. При цьому, у разі формування нового складу уряду, фракція "Самопоміч" обіцяла знову висунути кандидатуру Олексія Павленка на посаду міністра агропромислового сектору.