svoboda.org

У Москві пройшов «Антикризовий мітинг №1». Акція була узгоджена з місцевою владою, проводилася в межах спеціально створеного периметра «безпеки». Про це повідомляє кореспондент УНІАН.

Офіційними гаслами стали вимоги: «Відставка уряду, розслідування фактів корупції серед вищих посадових осіб, підтримка затриманих на акції 26 березня».

Відео дня

Людей було небагато, проте вони поділилися думкою, чи пов'язують в середовищі незадоволених політикою президента РФ Володимира Путіна економічне становище Росії сьогодні із захопленням українського Криму три роки тому.

Читайте такожУ Росії за вказівкою Кремля провели мітинги проти тероризму

Зокрема, присутні заявляли, що "з Донбасу слід вивести війська, а Крим необхідно повернути Україні". У той же час присутні відзначали, що "про це думає багато людей, але не всі говорять".

"Референдум був проведений незаконно", - додала одна з активістів.

Крім того кореспондент повідомляє, що під час інтерв'ю поруч завжди був "чоловік у цивільному, який робив "резервну копію" бесіди на свій телефон".

Як повідомлялося раніше, секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що Росія може розширити військову агресію проти України.