Дмитро Медведєв / REUTERS

Депутати Держдуми РФ відмовилися підтримати пропозицію представників КПРФ, стосовно запиту у правоохоронців інформації для перевірки тверджень, викладених у розслідуванні Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Олексія Навального про прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва. Про це повідомляє ТАСС.

"За родом своєї попередньої роботи мені доводилося багато раз мати справу з матеріалами, які надходили від так званого ФБК, Фонду боротьби з корупцією, який організував і очолив громадянин Навальний", - заявив на засіданні голова профільного комітету Держдуми з безпеки і протидії корупції, колишній перший заступник голови Слідчого комітету РФ Василь Піскарьов ("Єдина Росія").

Читайте такожМедведєв прокоментував розслідування про його "таємну імперію"

Відео дня

"Можу впевнено сказати, що жодне його так зване розслідування, в тому числі і останнє, про яке йде мова, не мало і не має нічого спільного з істиною, а тим більше боротьбою з корупцією, яку він нам так активно нав'язує і пропагандує. Продукт його творчості, як з'ясовувалося раніше (і, впевнений, зараз ситуація така ж), - якийсь симбіоз бруду, фантазії, постановочних трюків і фальсифікацій з яскраво вираженим політико-провокаційним підтекстом", - заявив він.

Нагадаємо, 2 березня Навальний оприлюднив фільм, в якому сказано, що Медведєв створив одну з найбільших і найбільш витончених корупційних схем в РФ. Представники Фонду боротьби з корупцією кажуть, що відшукали всі резиденції прем'єра в РФ і за кордоном, виявили яхти, і за геотегами, фото з "Інстаграмма" і архівними записами встановили, де і хто на них плавав.