Порошенко анонсував конфіскацію коштів, викрадених чиновниками часів Януковича /  УНИАН

Президент Петро Порошенко заявляє, що конфіскація 1,5 млрд дол. екс-президента Віктора Януковича і його оточення буде не останнім рішенням про повернення в Україну вкрадених коштів.

Читайте такожЛукашенко запевнив, що російсько-білоруські навчання "Захід-2017" не перетворяться на вторгнення в Україну

Про це він заявив під час наради з генеральним прокурором Юрієм Луценком та секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Турчиновим, повідомляє прес-служба глави Української держави.

Відео дня

Порошенко додав, що повернення вкрадених у держави коштів - це виконання зобов’язань Майдану, відновлення справедливості.

«Президент зауважив, що це не буде останнім рішенням про повернення вкрадених коштів в Україну, і кошти колишніх українських можновладців продовжать надходити до державного бюджету», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 28 квітня, набуло законної сили рішення суду про перерахування до державного бюджету 1,5 млрд доларів, заарештованих на рахунках Януковича і його оточення. Керівництво «Ощадбанку» вже приступило до виконання рішення суду і разом з Державним казначейством оформлюють ці кошти на державні рахунки.