"Проти київської міської влади цілеспрямовано ведеться інформаційна війна", вважає політолог Сергій КУЗЬМЕНКО.

В коментарі УНІАН С.КУЗЬМЕНКО зауважив, що «сьогоднішні події за сценарієм дуже нагадують те, що відбувалося рік тому, напередодні незаконно призначених позачергових виборів в столиці. Але ініціатори атаки недооцінюють високий рівень підтримки киянами Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО та його команди – більш як 30%. І забули, якої руйнівної поразки вони зазнали минулого разу».

Тому ані дезінформація, ані спроби економічного та адміністративного тиску, не дадуть замовникам піар-атаки не тільки практичних результатів, але й політичних дивідендів, впевнений політичний експерт. Він нагадав, що на торішніх позачергових виборах мера столиці Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО підтримали більше третини киян.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Президент України Віктор ЮЩЕНКО проводить нараду з головами районних держадміністрацій міста Києва, на якій планує заслухати звіт керівництва Київської міської державної адміністрації. Мета наради – обговорення актуальних питань життя столиці та вирішення нагальних проблем міста.

Сам ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ, говорячи про сьогоднішню нараду у Президента України Віктора ЮЩЕНКА за участю представників міської та районної влади столиці, заявляє, що вимагатиме від правоохоронців покласти край корупції голів районів столиці.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ, зокрема, заявив: «Ми давно домагалися такої зустрічі для вирішення низки невідкладних питань. Ми вимагатимемо від правоохоронців покласти край корупції голів районів столиці".

Також, за словами мера, він звернеться до Президента з проханням "доручити уряду повернути киянам безпідставно вилучені з міської скарбниці гроші та у належному обсязі профінансувати підготовку Києва до Євро-2012".