false

Член Соціалістичної партії України Пустовий Роман переміг на виборах глави Ювілейної сільській об'єднаної територіальної громади Алешковського району Херсонської області.

Про це свідчать попередні результати голосування. Явка виборців склала 56%. На дільниці прийшло 2300 осіб. За кількістю голосів, кандидат від СПУ обігнав свого конкурента орієнтовно на 10%.

Коментуючи результати виборів на Херсонщині, голова Соціалістичної партії України Ілля Кива зазначив, що цей результат є початком відродження партії. "Це перемога нашої партії за багато років. Ми показали на прикладі Херсона, як швидко і ефективно ми можемо вирішувати проблеми звичайних людей і наші дії вже дали свої плоди. Нас почув народ і дав нам квоту своєї довіри. Ми отримали перший позитивний результат на місцевих виборах. Це означає, що СПУ починає своє відродження. Довіра людей - це основна оцінка нашої діяльності. Сьогодні ми виграли вибори в Херсонській області, а завтра ми переможемо у всій країні", - заявив Ілля Ківа.

Відео дня

Довідка: до складу Ювілейної Громадської територіальної громади входять - с. Ювілейне, с. Дружне, с. Щасливе, с. Марченко, с. Привільне, с. Подо-Калинівка і с. Стара Маячка.