Луценко у Брюсселі розповів журналістам, що відпочивав на Сейшельських островах

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що по-справжньому може відпочити лише за кордоном, до того ж це дозволяє його родинний бюджет. Про це він повідомив українським журналістам сьогодні в Брюсселі, передає власний кореспондент УНІАН.

Читайте такожЛуценко: давайте скажемо чесно – я політично призначений генпрокурор

За його словами, він відпочивав на Сейшельських островах сім днів. «Всі вказані в декларації суми відповідають реаліям. Всі кошти, які ми заплатили за перебування, будуть вказані в наступній декларації. Я вказав в декларації подарунок сина, який займається бізнесом, і який надав нам кошти для оплати цього семиденного відпочинку. Решта коштів, які ми витратили на наші потреби там, також будуть вказані в декларації приблизно в березні-квітні», - зазначив Луценко.

Відео дня

При цьому він зауважив, що «жодних надмірностей там не було». «На жаль, так сталося, що реально відпочивати без проведення мітингів та дискусій я можу лише за кордоном. Мій син, який сплачує всі податки і який є волонтером свої рідної 55-ї запорізької бригади, може дозволити собі допомогти нам отримати цей відпочинок перед важким роком. Зверніть увагу на мою декларацію і наявність грошових коштів моєї сім’ї - вона дозволяє такі речі», - сказав Луценко.

«При цьому я вважаю, що відпочинок не був надмірністю і вкладається в те, що собі дозволяє середній клас. До речі, там я зустрів багато українців», - додав генпрокурор.

Як з'ясували журналісти, відпочинок родини Луценка на Сейшелах коштував щонайменше 50 тисяч євро.

Як повідомляв УНІАН, раніше Луценко пояснив, чому оточенню Януковича не вдасться повернути собі $1,5 мільярда.