Міністерство внутрішніх справ передало автомобіль «Кадиллак», який був придбаний для глави МВС Анатолія МОГИЛЬОВА, до Міністерства закордонних справ.

Про це повідомив народний депутат Геннадій МОСКАЛЬ, посилаючись на офіційну відповідь з МЗС, яку він отримав на своє депутатське звернення, поінформували УНІАН у прес-службі «Народної самооборони».

Зокрема, як зазначили в МЗС, “відповідно до листа МВС України від 30.08.2010 року, опрацьовано питання щодо передачі у строкове безоплатне користування автомобіль марки Cadillac Escalade, кузов IGYUKDEF3AR161907, 2010 року випуску, для проведення офіційних та протокольних заходів високого рівня”.

Відео дня

З цього приводу МВС та МЗС підписано відповідну угоду, йдеться в офіційній відповіді зовнішньополітичного відомства.

«Якщо дуже сильно захотіти, то можна добитись правди і справедливості», - прокоментував цю подію Г.МОСКАЛЬ, який проводив розслідування появи у МВС розкішного автомобіля та джерел фінансування його купівлі.

Як повідомляв УНІАН, раніше Г.МОСКАЛЬ звинуватив А.МОГИЛЬОВА у тому, що для нього незаконно придбано автомобіль представницького класу Cadillac Escalade 2010 року випуску. За словами Г.МОСКАЛЯ, іномарку вартістю понад 1 млн. грн. придбало Управління ДАІ Главку МВС в Київській області, після чого її було передано до автогосподарства міністерства для обслуговування А.МОГИЛЬОВА.

У свою чергу А.МОГИЛЬОВ заявив, що автомобіль Cadillac Escalade було передано МВС на законних підставах. За словами А.МОГИЛЬОВА, в МВС було проведене внутрішнє розслідування щодо людини, яка подарувала МВС цей автомобіль. "З погляду закону, все було проведено абсолютно законно", - стверджує А.МОГИЛЬОВ.