Перший секретар Севастопольського міськкому КПУ, депутат міськради Василь ПАРХОМЕНКО вважає, що зроблена йому головою міської держадміністрації Володимиром ЯЦУБОЮ пропозиція працювати заступником голови МДА свідчить про "кадрову кризу" в Севастопольській міськдержадміністрації.

"Думаю, що ЯЦУБА переживає через те, що я предметно критикую виконавчу владу Севастополя, а тому озвучує такі пропозиції. Очевидно, в держадміністрації настала "кадрова криза", якщо ЯЦУБА пропонує посаду своєму прямому опонентові", - сказав В.ПАРХОМЕНКО, якого цитує Інтернет-газета «Новый Севастополь».

Разом з тим лідер севастопольських комуністів зазначив, що, "з іншого боку, в такій пропозиції відсутній предмет». «ЯЦУБА говорить, що запропонує мені посаду заступника, якщо її буде введено. Проте цю посаду поки що не введено, відповідно, говорити нема про що", - сказав В.ПАРХОМЕНКО.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, вчора В.ЯЦУБА запропонував 1-му секретарю Севастопольського міськкому КПУ В.ПАРХОМЕНКУ посаду заступника голови МДА.

Зокрема, виступаючи на засіданні президії Севастопольської міської ради, В.ЯЦУБА заявив, що в даний час затверджується програма реорганізації структури міської адміністрації. «У зв`язку з різними складними питаннями Севастополя ми наполягаємо на введенні ще однієї посади заступника (голови МДА). Я хотів би, щоб присутні в президії подумали про кандидатуру», - сказав він. За словами керівника міста, «у нас є люди, здібні і які мають досвід роботи. Василь Михайлович (В.ПАРХОМЕНКО – УНІАН), наприклад, я йому відразу пропоную йти заступником до себе з тих питань, які він обере».

Звертаючись до В.ПАРХОМЕНКА, голова МДА сказав: «Василь Михайлович, у вас такий досвід багатющий, одержаний під час керівництва містом, тому я вам пропоную (В.ПАРХОМЕНКО – колишній голова міськради, а в радянські часи – 1-й секретар міськкому). Але своє місце я вам не пропонуватиму, враховуючи, що мені тепер нема куди йти».