Володимир Литвин

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

За словами В.Литвина, сьогодні необхідно визначитися з днем останнього засідання парламенту шостого скликання і тим, коли народні депутати сфотографуються на пам’ять. «Подякуємо один одному і сфотографуємось на пам’ять», - зазначив В.Литвин.

За його словами, таким чином буде дана можливість розпочати роботу новій Верховній Раді.

Відео дня

В.Литвин нагадав, що, відповідно до законодавства, «дається 20 днів з 14 листопада для того, щоб новообрані депутати визначились і подали відповідні заяви і довідки про те, де знаходиться їхня трудова книжка».

«З 14-го - двадцять днів, а після того Верховна Рада нового скликання має право провести перше установче засідання, але не пізніше 14 грудня», - додав він.

В.Литвин наголосив, що всім фракціям, у тому числі тим, яких немає у ВР нинішнього скликання, направлено лист за підписом керівника апарату ВР, де визначено кількість народних депутатів для участі у робочій підготовчій групі для опрацювання питань, пов’язаних з початком та організацією роботи парламенту нового скликання.