Скриншот поста Сергея Лещенко в Фейсбук

"Партія Свобода зачищає сліди. З каналу Олександр Аронець на Ustream видалено запис, яким вони самі задокументували власний злочин", - написав журналіст "Української правди" Сергій Лещенко на своїй сторінці в Фейсбук. 

"Надто пізно. Докази для порушення кримінальної справи проти депутата від ВО "Свобода" Ігоря Мірошниченка збережено", - зазначив він. 

"Справу має порушити Arsen Avakov (Арсен Аваков), а потім передати Генпрокурору від "Свободи" Oleh Mahnitskyy (Олегу Махницкому), оскільки тільки ГПУ може здійснювати провадження проти депутатів. Це і буде для Махніцького справжнім іспитом на неупередженість. На кого він працює - на народ України чи на кримінального авторитета "Пупса", - написав Лещенко.

Відео дня

Читайте також"Свободівці" силою та погрозами змусили керівника "Першого національного" написати заяву про відставку

Як повідомляв УНІАН, сьогодні було оприлюднено відео з каналу Олександра Аронця на Ustream, на якому зображені кадри, як група "свободівців", серед яких були Мірошниченко, Іллєнко і Бенюк із застосуванням сили та вигуками "москальський непотріб" змусили написати заяву про відставку тимчасового керівника "Першого національного каналу" Олександра Пантелеймонова. 

Пізніше відео з каналу Аронця було видалено, однак його вже розмістили на каналі YouTube.